Brzoskwinie zapiekane z miodem, rozgniecionymi orzechami i cynamonem. Czy kiedykolwiek słyszałeś o prostszej i smaczniejszej rzeczy?
Weź cztery brzoskwinie. Ekologiczne, ale to chyba już wiesz.
Użyj ostrego noża, aby je przeciąć je na pół. Usuń pestki.
To nie powinno być zbyt trudne. Przyłóż się.
Poważnie, czemu jest tak CIĘŻKO?
Właśnie tak. Idealnie.
Zrób zdjęcia wszystkiemu, co nada się na Instagrama.
(Resztę ukryj pod dużą ilością orzechów włoskich, nikt nie zauważy)
Wierzch brzoskwiń polej miodem, dodaj zmiażdżone orzechy włoskie i cynamon. Zagrzej piekarnik do 100 ° Celsjusza (lub bardziej). Piecz brzoskwinie przez około 30 minut.
Wyjmij z kuchenki. Spróbuj. O Boże.
Inspiracja pochodzi tej pięknej książki (a dokładnie ze strony 109).
Będzie nam bardzo miło, jeśli polubisz nas na Facebooku lub Instagramie. Pierwszą książkę naszego autorstwa kupisz tutaj, a Synbiotic15 profesora Bengmarka – tutaj.